Hypernova Oy on joensuulainen vapaiden ja avointen IT-järjestelmien asiantuntijayritys. Kutsumuksemme on edistää yhteiskuntamme vapautta ja läpinäkyvyyttä vapaasti lisensoidujen järjestelmien avulla. Periaatteen mukaisesti ohjelmistot ja laitteistot ovat vapaasti kaikkien käytettävissä, muokattavissa ja jaettavissa. Malli muodostaa järjestelmien ympärille yhteisöjä, joissa osalliset jakavat osaamistaan yhteisön hyväksi. Avoimesti lisensoidut järjestelmät ovat läpinäkyvyyden kannalta tärkeitä, koska kenellä tahansa on mahdollisuus perehtyä järjestelmän toimintaan vapaasti toisin kuin suljetun koodin järjestelmissä.

Kantavana ajatuksenamme on minimoida ylimääräiset kustannukset ja turha paperityö. Pystymme tuottamaan palvelumme hyvin kilpailukykyiseen hintaan käyttäen moderneja ja automatisoituja tukipalveluita. Toimintamme on lähes kokonaan digitalisoitu ja pyrimme toimimaan täysin ympäristöystävällisenä paperittomana organisaationa. Sen osoittaaksemme olemme sitoutuneet ilmastokumppanuuteen Joensuun kaupungin kanssa.

Avointen järjestelmien käyttämisen ja tukemisen ohella teemme julkista työajanseurantaa. Katso viimeaikaiset kirjauksemme ja seuraa projektejamme dokumentaatiojärjestelmässämme.

Asiakkainamme on kuntia sekä kotimaisia että ulkomaisia yrityksiä. Kaikki palvelimemme sijaitsevat EU-alueella ja suurin osa Suomessa.

Kuten moni muu projektimme, myös tämä sivusto on julkaistu GitHubissa.