Lainuri lainausautomaatti

Lainuri on Suomen ensimmäinen vapaan koodin ja laitteiston “plug & play” lainausautomaatti. Lainuri mahdollistaa helpon käyttöönoton sitomatta tarpeettomasti henkilökunnan voimavaroja perinteisten lainausautomaattien käyttöönottojen tavoin. Voit säästää jopa 10 tuntia omaa työtä käyttöönottovaiheessa.

Lainuri käyttää yleisiä ja avoimia standardeja saumattoman käytettävyyden, asennettavuuden ja ylläpidettävyyden mahdollistamiseksi.

Lainuri on suomalaista suunnittelu- ja laatutyötä. Siksi tarjoamme sille kahden vuoden takuajan.

Säästä henkilökuntaasi, valitse Lainuri!

Me laitamme Lainurin Postiin – Te laitatte töpselin seinään. Ei turhaa turaamista!

Lainuri
Kuittitulostin kompaktisti laitteen sisällä. Useita materiaalivaihtoehtoja.

Lainuri kehityspajalla.

Valitse oma materiaali ja väri yhteistyökumppanimme materiaalipankista. Lainurit valmistetaan omalla logollasi kaiverrettuna.

Lainuri voidaan asentaa joko pöydälle, tai standardilla VESA 100 -kiinnityksellä seinään, kirjahyllyyn, pilariin tai mihin vaan. Lainuri tarvitsee langattoman internet-yhteyden, sekä virtapistokkeen.

Lainuri on soveltuvin osin CERN OHL- ja GPL3-lisensoitu. Tämä tarkoittaa käytännössä sitä, että asiakkaalla on täysi oikeus tehdä mitä tahansa muutoksia Lainurin ohjelmistoon tai laitteistoon, niillä edellytyksin että tehdyt/muokatut dokumentit, piirrustukset, kaaviot ja ohjelmakoodi jaetaan vapaasti saataville.

Laite itsessään, kokoonpannussa ja asennetussa muodossaan, on kokonaisuudessaan tilaajan omaisuutta ilman minkäänlaisia patentti- tai tekijänoikeusvaateita toimittajalta. Laite sisältää valmiita komponentteja, joiden tekijänoikeudet säilyvät niiden alkuperäisillä omistajilla.


Lähetä meille sähköpostia (lainuri@hypernova.fi) ja kerromme mielellämme lisää.